ENSTİTÜMÜZ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA KAYIT HAKKI KAZANANLAR VE KAYIT İŞLEMLERİ HAKKINDA!

Enstitümüz lisansüstü programlara kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerin listesi aşağıda belirtilmiş olup, asıl kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kesin kayıt işlemleri 21-22-23 Eylül tarihlerinde, aşağıda belirtilen esaslar çerçevesinde yapılacaktır.

• Kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler obisis.kayseri.edu.tr adresinden on-line olarak ön kayıt yapacaklardır.( obisis.kayseri.edu.tr sayfasında “Şifremi Bilmiyorum” linkine tıklayarak, şifre oluşturulup ön kayıt sekmesinden kayıt işlemi başlatılacaktır.)

• Ön Kayıt İşlemleri 17.09.2020 tarihinde başlayacaktır. Ön Kayıt İşlemini yapıp 21-22-23 Eylül tarihlerinde Kesin Kayıt için belgeri mail atanların YÖKSİS'ten kayıtları incelenerek ikinci bir lisansüstü kaydı bulunan öğrencilerin kayıtları iptal edilecektir.Bu durumla karşılaşmamanız adına 21-22-23 Eylül tarihlerinde veya öncesinde ikinci kaydınızı sildirmeniz gerekmektedir.

• Ön kayıt yaptırmanız kaydınızın kesinleşmesi anlamına gelmemekte olup, belgelerinizin incelenmesi sonucunda kesin kayıt onayı verilecektir.

• Adayların ön kayıt işlemini yaptırdıktan sonra kayıt için istenen belgelerini kayıt için belirlenen tarihler içerisinde (21-22-23 Eylül) enstitu@kayseri.edu.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

• Gönderilecek Mail başlığında Kayıt yaptıran öğrencinin adı ve Kayıt yaptırdığı Anabilim Dalının Belirtilmesi zorunlu olup, gönderilecek belgelerin tek mail ekinde pdf formatında gönderilmesi gerekmektedir.

• Belgelerinde ve bilgilerinde eksiklik tespit edilen öğrencilerin kayıtları iptal edileceğinden; belge ve bilgilerinizi eksiksiz ve doğru göndermeniz gerekmektedir.

• Kesin Kayıt işlemi için OBİSİS üzerinden ön kayıt yaptırdıktan sonra enstitu@kayseri.edu.tr  adresine gönderilecek belgeler;

Tezli Yüksek Lisans, Tezsiz Yüksek Lisans ve Bilimsel Hazırlık

• Lisans diploması (lisans geçici mezuniyet belgesi veya e-devlet sisteminden alınan mezun belgesi),
  • Lisans Transkripti,
  • ALES Puanı Sonuç Belgesi, (Tezsiz Yüksek Lisans için zorun değildir)
  • Vesikalık Fotoğraf (1adet) ve Özgeçmiş.
  • Askerlik durum belgesi (erkek öğr. için)
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,

Doktora

• Yüksek Lisans Diploması (yüksek lisans geçici mezuniyet belgesi veya e-devlet sisteminden alınan mezun belgesi),
  • Yüksek Lisans Transkripti,
  • ALES Puanı Sonuç Belgesi,
  • Yabancı Dil Sınav Sonuç Belgesi***
  • Vesikalık Fotoğraf (1adet) ve Özgeçmiş.
  • Askerlik durum belgesi (erkek öğr. için)
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,

***Doktora Programlarına kayıt işlemlerinde yabancı dil belgesi ibraz etmeyen adayların,Yabancı dil belgelerini ÖSYM’nin 27.09.2020 tarihli YDS sınav sonucunu açıklamasından itibaren 5 gün içinde mesai bitimine kadar Enstitümüz enstitu@kayseri.edu.tr e-posta adresine göndermeleri gerekir, bu belgeyi belirlenen tarihe kadar ibraz etmeyenlerin yönetmelikteki kayıt şartlarını sağlamadığından kayıt işlemleri iptal edilecektir.,

NOT: Listede yedek olarak yer alan adaylar için; Kesin Kayıt İşlemleri sonucunda boş kalan kontenjanlar daha sonra ilan edilecektir.

ENSTİTÜMÜZ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ

SAĞLIK YÖNETİMİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI
    -Tezli Yüksek Lisans Programı Başvuru Sonucu için Tıklayınız.
    -Tezsiz Yüksek Lisans İkinci Öğretim Programı Başvuru Sonucu için Tıklayınız.
ULUSLARARASI TİCARET VE LOJİSTİK ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI
İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ BAŞKANLIĞI
    -Tezli Yüksek Lisans Programı Başvuru Sonucu için Tıklayınız.
    -Tezsiz Yüksek Lisans İkinci Öğretim Programı Başvuru Sonucu için Tıklayınız.
İŞLETME ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI
MUHASEBE VE FİNANS YÖNETİMİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI
ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI
TEMEL İSLAM BİLİLERİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI