KAMU-ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ ÖĞRENCİ ALIM İLANI!

T.C.

KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ

2022/2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ

KAMU-ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ İLE ÖĞRENCİ KABUL İLANI

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Enstitümüz lisansüstü programlarında eğitim ve öğrenim görmek üzere “Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği ile Öğrenci Kabulü” kapsamında yüksek lisans ve doktora programlarına başvurmak isteyen adayların başvuru formunu doldurmalı ve istenen belgeleri tamamlamalı 25 Temmuz - 26 Ağustos 2022 tarihleri arasında ilgili Anabilim Dalı Başkanlıklarına başvurmalıdır.

Eksik belge ile yapılan başvurular ile ilan edilen tarihten sonra yapılacak başvurular kesinlikle değerlendirmeye alınmayacaktır. Kesin Kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrenciler Enstitü Web Sayfasından ilan edilecek olup, 01-02 Eylül 2022 tarihlerinde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında kayıtlarını yaptıracaklardır.

Programa kabul edilen ve kayıt hakkı kazanan aday, Enstitü tarafından belirlenen takvime göre; ilanda yazılı belgeler ve ilkeleri Senato tarafından kabul edilen, öğrenci-danışman-Üniversite-kurum/firma tarafından imzalanan protokol yapmak şartıyla ilanda belirtilen süre içerisinde kayıt yaptırabilir.

Başvuru Formu İçin Tıklayınız.

Başvuruda İstenen Belgeler İçin Tıklayınız.

Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Protokolü İçin Tıklayınız.

Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği ile Öğrenci Kabulü Uygulama Esasları İçin Tıklayınız.

Mevcut Lisansüstü Programlar İçin Tıklayınız.

04 Temmuz 2022 Pazartesi