İŞLETME UZAKTAN TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KESİN KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ VE KESİN KAYIT İŞLEMLERİ!

Enstitümüz İşletme UZAKTAN Tezsiz Yüksek Lisans Programına Kesin Kayıt Hakkı Kazanan öğrencilerin listesi aşağıdadır.

Kesin Kayıt yaptırmak isteyen adaylar Dönemlik öğrenim ücretini (4 250,00 TL) 13-14-15 Eylül 2022 tarihlerinde

İnternet Bankacılığı/ATM/Şube aracılığı ile

IBAN : TR................................................... numaralı hesaba ödeme yaparak ilgili “Ödeme Dekont’unu” enstitubasvuru@kayseri.edu.tr adresine mail göndererek kesin kayıt işlemini tamamlayabilir.

İlgili Hesabın Alıcı Ad Soyad kısmına "KAYÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü" olarak yazılmalıdır.

Ödemeye ilişkin Açıklama kısmına;

"T.c. No-Ad Soyad-UZAKTAN ASIL" olarak belirtilmek zorundadır.

ÖRNEĞİN “12345678901-Osman ÇINAR-UZAKTAN ASIL

Anabilim Dalı Başkanlığı

Yerleşen Öğrenciler

İşletme

UZAKTAN Tezsiz Yüksek Lisans Programı

Liste için tıklayınız

Ödeme Dekontunu enstitubasvuru@kayseri.edu.tr adresine gönderen adaylar kesin kayıt işlemlerini Üniversiteye gelmeden tamamlamış olurlar.

Kesin Kaydı Yapılan öğrenciler yine web sayfamızdan ilan edilecektir.

İlginize Teşekkür ederiz.

13 Eylül 2022 Salı