İŞLETME UZAKTAN TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA KESİN KAYDI YAPILAN ÖĞRENCİLERİN DUYURUSU!

Enstitümüz İşletme UZAKTAN Tezsiz Yüksek Lisans Programına Kesin Kaydı Yapılan Öğrencilerin Adı Soyadı ve Öğrenci Numaraları aşağıda listelerde belirtilmiştir.

Kesin Kaydı Yapılan öğrenciler Öğrenci Bilgi Sistemine obs.kayseri.edu.tr adresinden listelerde belirtilen öğrenci numaraları ile giriş yapabilirler.

Kesin Kaydı Yapılan öğrencilerin Öğrenci Bilgi Sistemine girişte şifre belirleme işleminde ŞİFREMİ UNUTTUM butonu ile başvuruda belirtilen mail adresine yeni şifreniz tanımlanacaktır.

Ders Kayıt Tarihleri 26-04 Ekim olup bu tarihlerden önce danışman atamalarınız yapılacaktır. Bu tarihlerde Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden ders kaydı yapabilir, danışmanlar en kısa sürede atanacak olup atandıktan sonra Öğrenci Bilgi sisteminizden görebilirsiniz.

Ders Programları, duyurular ve aktif bilgi paylaşımları için enstitümüz web sayfasını ve resmi sosyal medya hesaplarını takip etmenizi tavsiye eder;

Sağlıklı Mutlu ve Başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmenizi dileriz...

Anabilim Dalı Başkanlığı

Yerleşen Öğrenciler