2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ders Kayıtları

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Bahar dönemi ders kayıtları: 20 Şubat-03 Mart 2023

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Bahar döneminde mazeret kayıtları yapılmayacaktır. Öğrencilerimizin ilan edilen tarih aralığında ders kayıtlarını yapmaları zorunludur.

Sadece ders kayıt haftasında ders kaydını tamamlayan öğrenciler için 01-03 Mart 2023 tarihlerinde Ders Ekleme veya Ders Silme işlemi yapılabilecektir.

• Öğrencilerimizin http://obs.kayseri.edu.tr ’den ders kayıt servisini kullanarak derslerini seçmeleri ve danışman onayına göndermeleri gerekmektedir.
  • Onaya gönderilen ders kayıtları, danışmanca onaylaması ile birlikte ders kayıt işlemi gerçekleşmiş olacaktır. “Ders Kayıt Sistemi ”ne nasıl girileceği ve nasıl kullanılacağı ile alakalı dosya için TIKLAYINIZ.
  • Ders kayıt dönemi tarih aralığı dışında ders kaydı yaptırılamayacaktır. (Mazeret ders kaydı olmayacaktır. Sadece ders ekleme ve silme yapılabilecektir.)
  • Öğrencilerin mağdur olmamaları için ders kayıt işlemlerini zamanında bitirmeleri gerekmektedir.
  • Öğrencilerimiz; vaktinde ders kaydı yaptırmadıkları takdirde, ilgili dönemde hiçbir öğrencilik hakkından faydalanamazlar.
  • Öğrencilerimiz, Katkı Payı / Öğrenim Ücretleri ödemelerini, T.C. Kimlik Numarası yazılan alana Öğrenci Numarasını yazarak, Türkiye’nin her yerindeki Halk Bankası şubelerinden, Halk Bankası İnternet Bankacılığı ve Halkbank ATM'lerini kullanarak yapabilirler.
  • Öğrenim ücreti, ders seçimi yapıldıktan sonra ödenecektir.

II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı için yatırılacak ücret;

• 5 ders x 665 TL =3.325,00 TLDönem Projesi Dersi= 1.400,00 TL

Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı için yatırılacak ücret;

• 5 ders x 750 TL =3.750,00 TL + Dönem Projesi Dersi=  1.750,00 TL + Materyal Ücreti= 500,00 TL

Yabancı Uyruklu Öğrenciler için yatırılacak ücret;

• 6.500,00 TL