×
TUR ENG
KAYÜ Anasayfa
2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ders Kayıt İşlemleri

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ders Kayıt Tarihleri

12-20 Şubat 2024


Ders Kayıtlarımız 12 Şubat 2024 Pazartesi günü Saat:13.00 itibariyle başlayacak ve

20 Şubat 2024 Salı günü 17.30 itibariyle son bulacaktır.


Ders Ekleme veya Ders Silme işlemini; 21-23 Şubat 2024 tarihleri arasında, yalnızca ders kayıt haftasında ders kaydını tamamlayan öğrenciler yapılabilecektir.

• Öğrencilerimizin https://sis.kayseri.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx ders kayıt servisini kullanarak dersleri seçmeleri, danışman onayına göndermeleri gerekmektedir.

• Onaya gönderilen ders kayıtları, danışmanca onaylaması ile birlikte ders kayıt işlemi gerçekleşmiş olacaktır.

• “Ders Kayıt Sistemi ”ne nasıl girileceği ve nasıl kullanılacağı ile ilgili öğrenci modülü kullanım kılavuz için TIKLAYINIZ.
• İnternet üzerinden yapılan ve danışmanın onayladığı ders kaydı geçerli kabul edilecektir. Ayrıca bir evrak düzenlenmesine gerek yoktur. Öğrencinin ve danışmanın tüm yaptığı işlemler kaydedilmektedir.
• Ders kayıt dönemi tarih aralığı dışında ders kaydı yaptırılamayacaktır. Mazeret ders kaydı olmayacaktır. Sadece ders ekleme ve silme yapılabilecektir. Öğrencilerin mağdur olmamaları için ders kayıt işlemlerini zamanında bitirmeleri gerekmektedir.

• Öğrencilerimiz; vaktinde ders kaydı yaptırmadıkları takdirde, ilgili dönemde hiçbir öğrencilik hakkından faydalanamazlar.

• Öğrencilerimiz, Katkı Payı / Öğrenim Ücretleri ödemelerini, T.C. Kimlik Numarası yazılan alana Öğrenci Numarasını yazarak, Türkiye’nin her yerindeki Halk Bankası şubelerinden, Halk Bankası İnternet Bankacılığı ve Halkbank ATM'lerini kullanarak yapabilirler.

Ders Kayıt İşlemi video anlatımı için TIKLAYINIZ.


ÖNEMLİ NOT: Dönem Projesi almak isteyen Tezsiz Yüksek Lisans Programı öğrencilerinin ders kaydı esnasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Şube Müdürü Mahmut Sami ÖZTÜRK (03524323250/10505) ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.


Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının duyurusu için TIKLAYINIZ.




12 Şubat 2024 Pazartesi