2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yeni Kayıt Öğrencilerin Ders Kaydı İşlem Adımları

Ders Kaydı İşlemi için TIKLAYINIZ.

• Kullanıcı adınız öğrenci numaranızdır.
  • Öğrenci numarasını aldıktan sonra, Öğrenci Bilgi Sistemine Giriş Yapabilmek İçin ekranda bulunan "Şifre Sıfırla" butonuna basmanız gerekmektedir.
  • Şifre Sıfırlama için "Kimlik Bilgileriyle Sıfırla veya E-Posta Adresiyle Sıfırla" işlemlerinden birini  kullanarak şifrenizi sıfırlayabilirsiniz.
  • Gerekli bilgiler girildikten sonra şifre sıfırla dediğinizde şifreniz ekranda görünecektir.
  • Öğrenci Numarası ve şifre sıfırlama ekranında size verilen şifreniz ile sisteme giriş yapabilirsiniz.
  • Sisteme giriş yapıldıktan sonra sayfada önünüze gelen bütün bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurmanız gerekmektedir.
  • 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılında yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz ORCID numarasına sahip olmadığından dolayı ORCID numarasını sıfır (0) ile doldurması gerekmektedir.
  • 1. E-Posta adresiniz öğrenci numaranız@kayseri.edu.tr şeklinde doldurulması gerekmektedir.
  • 2. E-Posta adresiniz ise başvuru esnasında kullandığınız E-Posta adresiniz olmalıdır.
  • IBAN, Banka, Şube bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde doldurduktan sonra Kaydet butonuna basarak ders kayıt bölümüne geçiş yapabilirsiniz.

13 Eylül 2024 Cuma